Vertaa ja valitse :lender lainaa

Arvostelut - 4.9 / 5 ⭐

Tietoa luotonantajista

Omalaina.fi - LVS Brokers Oy

Osoite: Kalevankatu 20, 00100 Helsinki

Puhelinnumero: 094 255 0540

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Max. todellinen vuosikorko: 20%

Laina-aika: 1 vuosi - 20 vuotta

Ikäraja: 18 - 75

Kun lainasumma on 10000 €, takaisinmaksuaika 60 kuukautta, kuukausierä on 193.71 €, takaisinmaksettava summa 11623 € ja todellinen vuosikorko 6.26%.

Sambla.fi - Sambla AB

Osoite: Strandvägen 5B, 114 51 Stockholm

Puhelinnumero: 094 245 6000

Sähköposti: asiakaspalvelu@sambla.fi

Max. todellinen vuosikorko: 50%

Laina-aika: 1 vuosi - 20 vuotta

Ikäraja: 18 - 75

Kun lainasumma on 18000 €, takaisinmaksuaika 24 kuukautta, kuukausierä on 814.00 €, takaisinmaksettava summa 19536 € ja todellinen vuosikorko 8.3%.

Joustoluotto heti – helppo tapa saada nopeasti rahaa 

Joustoluotto heti on yksi nopeimmista tavoista saada lainaa Suomessa. Joustoluotto on joustava luotto, jota voidaan käyttää monenlaisiin tarkoituksiin. Se on joustava laina, joka antaa mahdollisuuden nostaa ja maksaa lainaa tarpeen mukaan. Jos tarvitset nopeasti rahaa, joustoluotto voi olla sinulle paras vaihtoehto. 

Joustoluottoa voi hakea netissä monilta eri lainanantajilta. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit vertailla eri lainatarjouksia ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Kun olet valinnut sopivan lainanantajan, sinun tulee täyttää hakemuslomake. Hakemuslomakkeessa sinun tulee ilmoittaa henkilötietosi, tulotietosi ja muut tarvittavat tiedot. 

Kun olet lähettänyt hakemuksen, se käsitellään yleensä muutamassa tunnissa. Mikäli laina hyväksytään, saat rahat tilillesi heti tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Joustoluotto heti on siis nopea tapa saada rahaa silloin, kun sitä tarvitset. 

Miksi valita lainojen vertailu joustoluotto365.fi-palvelussa? 

Jos olet koskaan hakenut lainaa, tiedät kuinka hankalaa ja aikaavievää prosessi voi olla. On monia eri lainantarjoajia, jotka tarjoavat erilaisia ehtoja ja korkoja. Joustoluotto365.fi-palvelu on tarkoitettu helpottamaan lainojen vertailua ja auttamaan sinua löytämään parhaan tarjouksen. 

Joustoluotto365.fi-palvelun avulla voit vertailla useiden eri lainantarjoajien tarjouksia samalla kertaa. Palvelu kokoaa yhteen tärkeimmät tiedot eri lainavaihtoehdoista, kuten koroista, takaisinmaksuajoista ja mahdollisista lisäkuluista. Näin voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sinulle sopivimman. 

Lainojen vertailu joustoluotto365.fi-palvelussa on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää palvelua milloin tahansa ja mistä tahansa, sillä se toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Joustoluotto365.fi-palvelu on myös täysin ilmainen käyttää. 

Todellinen vuosikorko 

Joustoluottojen korko vaihtelee yleensä 4-50 % välillä. Joustoluotto on joustava laina, jonka korot ja kulut määräytyvät sen mukaan, miten paljon lainaa nostat ja kuinka kauan sitä käytät. Joustoluotot ovat yleensä hieman kalliimpia kuin perinteiset kulutusluotot, mutta niiden joustavuus ja nopeus tekee niistä houkuttelevia vaihtoehtoja niille, jotka tarvitsevat nopeasti rahaa. 

Lainan takaisinmaksu 

Joustoluottoa haettaessa on tärkeää muistaa, että lainan hakeminen on vastuullinen teko. Laina tulee aina maksaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Mikäli et pysty maksamaan lainaa sovitun aikataulun mukaisesti, saatat joutua maksamaan ylimääräisiä korkoja ja kuluja. Siksi on tärkeää varmistaa, että sinulla on tarpeeksi rahaa maksaa takaisin laina sovitun aikataulun mukaisesti. 

Maksimi todellinen vuosikorko (APR): 50%. Laina-aika: 9 kuukautta - 20 vuotta. Lainaesimerkki: Kun lainasumma on 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kuukautta, kuukausierä on 191.25 €, takaisinmaksettava summa 2295 € ja todellinen vuosikorko 29.6%.

Joustoluotto365.fi ei ole lainanmyöntäjä eikä myönnä lainoja. Joustoluotto365.fi -sivusto auttaa sinua valitsemaan parhaan lainavaihtoehdon useiden tarjolla olevien vaihtoehtojen joukosta. Teemme yhteistyötä vain sellaisten lainanmyöntäjien kanssa, joilla on kaikki tarvittavat lisenssit ja asiakirjat lainojen myöntämiseen Suomessa.